FAQ

Bestelling plaatsen

Een bestelling kan je telefonisch, per e-mail of via het contactformulier plaatsen. Ook een bezoek aan het atelier (op afspraak) is mogelijk. Een bestelling is pas definitief na bevestiging door Elise Verdegem. Tijdens het bestelproces wordt ook de leveringstermijn meegegeven. Hou zeker bij grotere items rekening met een wachttijd, want handwerk vraagt zijn tijd.

 

Betaling

Momenteel is het nog niet mogelijk om online te betalen op www.eliseverdegem.be. Wanneer de bestelling klaar is voor verzending, zal je een betaaluitnodiging ontvangen via mail. Pas nadat het volledige bedrag werd betaald, zal de bestelling worden verzonden. Indien de bestelling wordt afgehaald door de klant, is cash of digitaal betalen (via payconiq) ook mogelijk. Betaling met bancontact is niet mogelijk. Bij grote bestellingen kan er een voorschot gevraagd worden, met een maximum van 50% van het totale bedrag. Dit wordt tijdens het plaatsen van de bestelling met de klant besproken.

 

Verzending en levering

Elise Verdegem bv levert in België, Nederland en Luxemburg. Voor levering in andere Europese landen kan je contact opnemen via het contactformulier of info@eliseverdegem.be. Verzendingen gebeuren in de meeste gevallen met bPost. Verzendkosten zijn ten laste van de klant en zullen bij de bevestiging van de bestelling worden meegedeeld aan de klant.

Leveringstermijnen hangen af van de bestelde producten. Wanneer je iets uit stock koopt, wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden. Wanneer het product op maat wordt besteld, wordt tijdens het bestelproces een leveringstermijn afgesproken. Aangezien het om handgemaakte producten gaat, moet je rekening houden met een mogelijke wachttijd. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via info@eliseverdegem.be

Producten kunnen na bestelling ook afgehaald worden in het atelier: Industriepark Rosteyne 21, 9060 Zelzate.

 

Ruilen en retourneren

Voor alle producten gekocht uit stock heb je een bedenktijd (herroepingstermijn) van veertien kalenderdagen. Deze periode gaat in vanaf het moment dat je de goederen in ontvangst neemt. Producten mogen enkel geopend worden om te bekijken of je het product wenst te houden. Producten die je wenst te retourneren moeten ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat (voorzien van alle originele labels) teruggestuurd worden.

Voor alle producten die op maat en dus specifiek voor jou worden ontworpen of vervaardigd, geldt het herroepingsrecht niet. Deze producten kunnen dus niet geruild of geretourneerd worden. Uiteraard gaan we bij bestellingen op maat op voorhand uitvoerig in overleg met de klant, zodat het bestelde product aan de verwachtingen voldoet. Ook tijdens het ontwerp- en of maakproces houden we je op de hoogte van de vorderingen.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te surfen op deze website, accepteer je het gebruik van cookies.  Meer info